Pääsisältöön

Matkalla

Info

omakuva

Aika monta kertaa minulta on kysytty minne olen matkalla, mutta vastaus tähän kysymykseen jää useimmiten saamatta. Niin kauan kuin muistan olen pitänyt enemmän matkanteosta kuin itse määränpäähän pääsemisestä, ja sen allekirjoitan edelleen monessakin mielessä. Konkreettisimmin sen huomaa siitä, kuinka ahkerasti olen muuttanut Suomen sisällä kaupungista toiseen, vaikka viime vuosina tahti on ollut epäilyttävästi rauhoittumaan päin.

Olen väsäillyt kotisivuja säännöllisen epäsäännöllisesti vuodesta 1997; blogin syntyaika osuu jonnekin vuoden 2002 alkupuolelle. Pääasiassa kirjoittelen käyttökokemuksesta ja käytettävyydestä, sekä saavutettavuudesta ja kaikenlaisista verkkoilmiöistä, mutta myös musiikista ja muusta mukavasta. Huomaa kuitenkin, että näillä sivuilla ja blogissani esitetyt kommentit tai mielipiteet eivät ole millään tavalla sidoksissa työnantajiini.

LinkedInistä voit lukea tarkemmin siitä, mitä olen tehnyt ja mitä osaan, tai pyydä erillinen cv sähköpostitse.

Tietoa sivuista

Tämä versio sivuista on julkaistu 16.4.2006, ja ulkoasun on suunnitellut Mikko Kekki. Sivujen isännöinnistä huolehtii Kotisivut.com.

Näillä sivuilla on voimassa Creative Commons -lisenssi, jonka mukaan kaikkea Matkalla.orgissa julkaistua sisältöä saa jakaa, eli kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta seuraavilla ehdoilla:

  • Nimi. Teoksen tekijä on ilmoitettava siten kuin tekijä tai teoksen lisensoija on sen määrännyt (mutta ei siten että ilmoitus viittaisi lisenssinantajan tukevan lisenssinsaajaa tai Teoksen käyttötapaa).
  • Ei muutettuja teoksia. Teosta ei saa muuttaa, muunnella tai käyttää toisen teoksen pohjana.
  • Epäkaupallinen. Teosta ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin.

Tämä on Matkalla.orgin info-sivu.

Alasivut

Sosiaalisena

Triviaa

© 2006-2009 Matkalla.org